Over Van Poppel

Uw bouwpartner

Bouwbedrijf Van Poppel nv is een erkende onderneming die zowel kleine als grote projecten voor haar rekening neemt. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan onze werksfeer, waardoor we ondertussen al op zo’n 70 bekwame en ervaren medewerkers kunnen rekenen. Bij Bouwbedrijf Van Poppel bent u aan het juiste adres voor al uw bouw- en verbouwwerkzaamheden.

Naar aannemer Contacteer ons

Wie zijn we

Bouwbedrijf Van Poppel beschikt over de erkenningen Algemene aanneming categorie D en ondercategorie D1 klasse 7 en categories E – G klasse 3. Alsook over de erkenning D24 - klasse 5 betreffende restauraties.

Daarnaast zijn we lid van het Charter de Woningbouwers, een kwaliteitslabel voor bouwfirma’s die staan voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en degelijk bouwen; en van de Confederatie Bouw. Dit is een overkoepelende werkgeversorganisatie voor de Belgische bouw. Zij verenigt nu meer dan 15.000 ondernemingen uit de bouwsector.

Onze waarden

1. Open communicatie. Overal en altijd, tussen alle betrokken partijen. Als bouwbedrijf vinden wij het belangrijk dat iedereen altijd op de hoogte is. Alleen zo kunnen we obstakels overbruggen en een project tot een goed einde brengen.

2. Een flexibel team. Soms vallen plannen in duigen, door regen soms wel letterlijk. Het is noodzakelijk dat elk van onze werknemers zich dan flexibel kan opstellen in zijn planning. Alleen zo waarborgen we dat het project op tijd af is. 

3. Opleiding. In een wereld van verandering is een continu leerproces een meerwaarde. Daarom bieden wij bij Van Poppel opleidingen en bijscholingen aan onze werknemers aan.

4. Doorzettingsvermogen. Elk project komt met specifieke uitdagingen. Elk van onze werknemers heeft de wil en de fierheid om deze uitdagingen aan te gaan, obstakels te overbruggen en een project tot een goed einde te brengen.

Onze diensten

Fun facts

In de goeien ouwen tijd

Al zeven generaties lang is Van Poppel bouwpartner van de stad Mechelen en zijn inwoners. De stad is, zeg maar, rond ons gebouwd. Begonnen als meestermetser, bouwde de familie Van Poppel het bedrijf jaar na jaar uit tot een vaste waarde met ruim 90 werknemers. Zonder onderscheid te maken tussen zoon of dochter volgde de ene Van Poppel de andere op.

In ’99 splitste het bedrijf op in Van Poppel nv en Willemen nv, waarbij Willemen verder ging met commerciële en industriële bouw en wij ons verder gingen specialiseren in de residentiële bouw. Sindsdien zijn we blijven groeien en nemen we graag projecten aan met een hoek af. Projecten met een uitdaging, die we dan aan de hoogste kwaliteit kunnen afwerken. Want dat is Van Poppel.

Big tile image

Onze experts

"Als gedelegeerd bestuurder ben ik de smeerolie tussen alle onderdelen van het bedrijf. Ik moet ervoor zorgen dat deze in elkaar passen en dat het plezant werken is. Want het zijn mijn werknemers die ervoor zorgen dat het hier draait of niet, alleen zou ik dat nooit kunnen doen."

- Bob Van Poppel, gedelegeerd bestuurder

Stuur ons een bericht

Wandel
mee