Aannemer

Uw bouwpartner

Bouwbedrijf Van Poppel legde 150 jaar geleden zijn eerste steen. Zeven generaties later zijn we van alle markten thuis: residentiële bouw (zowel nieuwbouw als renovatie), restauratie, industriebouw en openbare werken.

Onze realisaties Contacteer ons

Wat we doen

U kan op ons rekenen bij het bouwen van uw project. Door onze jarenlange ervaring voeren wij uw project uit binnen het budget en binnen de deadline. Voor alle ruwbouwwerken kunnen wij rekenen op eigen vaklui, die met ongelooflijke zorg en uiterste professionaliteit uw project voor hun rekening nemen. Voor alles daarbuiten werken we met de meest kwalitatieve onderaannemers.

Geïnteresseerd

Om een concurentiële offerte te kunnen opstellen, hebben we de documenten nodig die het wat en hoe van uw project weergeven. Dit zijn documenten opgesteld door uw architect.

Wij hebben geen architecten binnenshuis. Heeft u dit nog niet? Dan verwijzen wij u graag door naar enkele referenties.

Laatste realisaties

Wij zijn ongelooflijk trots op alle projecten die we tot nu toe al gerealiseerd hebben. Van woning tot handelspand, elke keer gingen we tot het uiterste en was geen uitdaging te groot. Want ook dat is Van Poppel. Geniet hier gerust mee van onze laatste realisaties.

Onze experts

“Van Poppel speelt vooral op de lokale Mechelse markt. Zo blijven we trouw aan onze roots en het geeft ons een logistiek voordeel. Zo staan we dicht bij onze klant en bij ons project.”

- Quinten De Kooning, hoofdprojectleider uitvoering

A-team

Zie ook

Naast onze aannemerij bieden wij nog andere activiteiten aan. Neem gerust een kijkje op volgende pagina’s.

Stuur ons een bericht

Wandel
mee